Правила Коришћења

ПРАВИЛА КОРИШЋЕЊА / АНТОЛОГИЈА

Добродошли на сајт „АНТОЛОГИЈА“. Коришћењем било ког дела „АНТОЛОГИЈА“ сајта аутоматски прихватате сва актуелна правила коришћења. Корисници су дужни да редовно читају правила коришћења, те се сматра да су корисници континуираним коришћењем „АНТОЛОГИЈА“ сајта, или било ког његовог дела, у сваком тренутку упознати са актуелним правилима коришћења, те да су их разумели у целости. Ниједан део „АНТОЛОГИЈА“ сајта не сме се користити у незаконите сврхе, ни за промовисање истих.

ЛИЧНА, АУТОРСКА И ДРУГА ПРАВА

Садржај објављен на „АНТОЛОГИЈА“ сајту не сме се репродуковати, дистрибуирати или на било који начин користити у комерцијалне сврхе без пристанка „АНТОЛОГИЈА“ сајта, или на било који начин којим се може проузроковати штета „АНТОЛОГИЈА“ порталу или било ком трећем лицу у складу са прописима. Копирање садржаја са сајта није дозвољено без навођења извора.

Преузимање делова текста, текста у целини или фотографија је дозвољено без икакве накнаде ако се не користи у комерцијалне сврхе, али уз обавезно навођење извора и уз постављање линка ка изворном тексту или фотографији на www.antologija.in.rs

Уколико сматрате да садржај објављен на „АНТОЛОГИЈА“ порталу повређује Ваше лично, ауторско или друго право или интерес, можете захтевати објаву исправке. Случај ће бити у најкраћем року размотрен, а спорни садржаји биће уклоњени одмах по евентуалном установљавању истинитости садржаја жалбе.

Контакт: е-маил адреса: info@antologija.in.rs

ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ И ОГЛАШИВАЧИ

„АНТОЛОГИЈА“ садржаје објављује у доброј намери. Све садржаје „АНТОЛОГИЈА“ портала користите на властиту одговорност и сајт се не може сматрати одговорним за било какву штету насталу коришћењем.

„АНТОЛОГИЈА“ сајт се састоји од властитих садржаја, садржаја партнера и оглашивача, бесплатних садржаја и линкова на спољне странице, као и веза до других Интернет страница креираних од стране трећих лица (линкова) које ће се, кад год је то могуће, као такве означавати. „АНТПЛОГИЈА“ сајт нема надзор над наведеним подацима и информацијама или другим Интернет страницама те се у потпуности одриче сваке одговорности везане за садржај на Интернет страницама креираним од стране трећих лица.

„АНТОЛОГИЈА“ није одговоран за садржај страница оглашивача на „АНТОЛОГИЈА“ сајту као ни за било какву штету насталу рекламирањем на „АНТОЛОГИЈА“ порталу. Пословни однос између оглашивача и корисника на „АНТОЛОГИЈА“ порталу и изван „АНТОЛОГИЈА“ портала искључиво се заснива на пословном договору оглашивача и корисника те „АНТОЛОГИЈА“ портал није одговоран за било какву могућу штету произашлу из таквог пословног односа.

Приступ „АНТОЛОГИЈА“ порталу и свим његовим садржајима дозвољен је особама било ког узраста, осим ако уз одређени садржај није наведено другачије.

ЗАШТИТА ПРИВАТНОСТИ, ТАЈНОСТ ПОДАТАКА И КОРИШЋЕЊЕ КОЛАЧИЋА

У погледу питања везаних за обраду и заштиту ваших личних података и коришћење колачића молим вас да погледате нашу Политику приватности

ИЗМЕНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА

„АНТОЛОГИЈА“ задржава право да без најаве повремено промени или модификује правила. О важним променама и допунама „АНТОЛОГИЈА“ портал може обавестити кориснике објављивањем на порталу. Коришћењем било ког садржаја на “АНТОЛОГИЈА” порталу сматра се да сте упознати са најновијим правилима.

ПОЛИТИКА ЗАШТИТЕ ПРИВАТНОСТИ

Ова Политика приватности служи да вам објасни које податке прикупљамо о вама и како користимо те податке, као и да вам пружимо све друге битне информације у вези са вашим подацима а у вези претраживања и остављања коментара на сајту АНТОЛОГИЈА. Ова Политика приватности допуњује Правила коришћења на овом сајту и мења је у делу који се односи на заштиту личних података, а све у циљу усклађивања са Општом уредбом о заштити података о личности (ГДПР) – https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EN/TXT/?uri=uriserv:OJ.L_.2016.119.01.0001.01.ENG

Све наведене податке о вама прикупљамо искључиво у сврху омогућавања претраживања нашег сајта. Самим приступом сајту ви прихватате Правила коришћења као и ову Политику приватности, који су истакнути на самом сајту. Поред тога, ваше податке обрађујемо на основу нашег легитимног интереса да бисмо открили и уклонили грешке и техничке проблеме који се могу јавити у вези са претраживањем сајта. Такође ваше податке по истом основу можемо обрађивати и у случају евентуалних злоупотреба налога. На крају ваше податке можемо открити или поделити са одређеним државним органима ако се то од нас захтева на основу закона. Такође исте можемо открити и на основу на закону утемељене, писане, судске или друге одлуке државног органа којом се на основу релевантних прописа може омогућити увид у личне податке.

На нашем сајту налазе се наши колачићи као и трећих страна који вам омогућавају да на лакши начин користите сајт и крећете се по истом. Неки од тих колачића се користе и у сврху аналитике, пласирања одређених реклама или предлагања одређених вести. Сви колачићи су сврстани у следеће категорије: неопходни, за унапређење рада сајта, маркетинг, статистика и остали. Без неопходних колачића није могуће претраживати и користити наш сајт.

Сва питања можете поставити на следећу е-маил адресу: info@antologija.in.rs

У сваком тренутку можете уложити приговор у вези са обрадом ваших личних података, националним телима за заштиту личних података у вашој земљи као и регулаторном телу за заштиту података о личности.

Портал АНТОЛОГИЈА задржава право да промени или модификује ова правила. О важним променама и допунама АНТОЛОГИЈА може обавестити кориснике објављивањем на сајту. Коришћењем било ког садржаја на “АНТОЛОГИЈА” сајту сматра се да сте упознати са најновијим правилима о условима коришћења као и политици приватности.

Ова политика приватности је ступила на снагу оснивањем сајта АНТОЛОГИЈА.